PETITES HISTÒRIES

“Arri!” (Els aprenentatges dels infants)

1 comentari

El pare va portar el seu fill de dos anys al tancat dels ponis. El petit estava molt emocionat. Els monitors van pujar en Pau al poni més petit.

– ‘Arri!’ – va dir el nen amb determinació.
L’animal no va fer cap moviment.

Llavors, en Pau va estirar els seus bracets fins arribar a agafar les orelles del poni, tot repetint ‘Arri!’, mentre el pare se’l mirava encuriosit.

Com tampoc hi havia cap resultat, el petit s’entristí. De sobte, se li il·luminà la cara i va reclinar-se sobre el poni, volent-li tocar la panxa. El seu pare, un xic desconcertat, el va tornar a posar dret, i va estirar de les regnes per fer avançar el poni. En Pau va somriure d’orella a orella.

Dilluns va ser el pare qui va anar a recollir el nen a la llar d’infants. En treure el cap per la sala de jocs, va trobar el seu fill damunt un cavall-balancí. La mestra li va dir:
– ‘Aquesta joguina li encanta. Sovint hi puja amb el seu “arri, arri”, i no para d’apretar-li el botó de l’orella per que es mogui. Durant uns dies el vam deixar apagat, però en Pau va trobar l’interruptor que té el cavall a la panxa. És un nen molt observador!’


[Enllaç al text presentat]

Anuncis

Autor: M.Carme Marí

Twitter: @carme_tuit Blog: https://PetitesHistories.wordpress.com

One thought on ““Arri!” (Els aprenentatges dels infants)

  1. Supertendre! És ben cert que els grans veiem les coses d’una manera totalment diferent que els menuts, però les seves accions sempre tenen una lògica, malgrat nosaltres no les entenguem… 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s