PETITES HISTÒRIES

Posi un duafle a la seva vida

Deixa un comentari

He comprat per internet un llibre sobre el duafle: característiques, vida en llibertat, cria i reproducció en captivitat. Sóc usuari del llibre electrònic però diuen que l’edició especial inclou un reportatge fotogràfic, així que m’he decantat pel paper en aquesta ocasió. L’espero avui.
M’arriba a casa una caixa força gran. Estranyat l’obro i astorat veig que és un duafle!!  Es desperta, badalla i em mira amb el que podria ser un somriure.
Contacto amb la botiga per xat. Es disculpen per l’error. El puc tornar i m’enviaran el llibre. Bé.
Vaig a correus amb la mateixa caixa (he posat com he pogut el duafle dins un altre cop). Quan em toca, el treballador veu que la caixa es mou sola i no accepta el paquet. Contrariat, obro la caixa. El duafle em mira amb ulls expectants. Un home que estava esperant el seu torn em diu que si no el vull, ell se’l queda. El duafle em mira amb ulls tristos. L’enorme gos de l’home ensuma en direcció a la caixa i es llepa el nas. El duafle em mira amb ulls espantats…
I així és com he acabat amb un duafle per mascota. Ja ens hem fet amics. He adaptat el meu pis per que hi pugui viure amb certa comoditat. Ara necessitaré el llibre per saber com cuidar-lo. Però aquest cop, per no córrer cap risc, el demanaré en format electrònic.


Anuncis

Autor: M.Carme Marí

Twitter: @carme_tuit Blog: https://PetitesHistories.wordpress.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s