PETITES HISTÒRIES

Avenços significatius

Deixa un comentari

El jove investigador va quedar molt afectat per l’accident patit per la seva dona. Després del xoc emocional inicial i havent-se adaptat a la nova situació, va bolcar-se en el seu treball amb el qual esperava que tot tornés a ser com abans. Aviat el culminaria i podria fer les primeres proves en persones.

La seva família estava esverada amb les notícies. Després del fracàs en el darrer assaig amb animals, ara tenien renovades esperances ja que, segons ella, el seu estimat marit ho tenia a tocar. Es tractava d’un tractament tan revolucionari que en cas de tenir èxit els implicaria canvis. No sabien si en podrien gaudir tots o només alguns, però la idea d’abandonar el seu actual emplaçament era summament atractiva. Evidentment tindrien preferència els més joves. I s’havien posat d’acord en amagar-ho als cosins per part de la mare: eren uns pesats i no volien haver-los d’aguantar també a l’altre barri.

Mentre el científic s’aixecava ben d’hora per continuar amb la seva feina, al panteó familiar encara durava la festa pels avenços de l’electroestimulació i l’elixir recuperador de teixits.


  • Presentat a la proposta “Mêlée d’Any Nou 2016” de la Lliga de MicroRelataires Catalans (tema: noves esperances, i condició afegida: un dels personatges ha de tenir relació amb la mort).
Anuncis

Autor: M.Carme Marí

Twitter: @carme_tuit Blog: https://PetitesHistories.wordpress.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s