PETITES HISTÒRIES

La Isabel

2 comentaris

El senyor Rius havia tornat a somiar amb la Isabel, una dona voluptuosa com n’hi ha poques. Cada nit que passava s’imaginava que intimaven més: primer només es saludaven, després quedaven per fer un cafè, també van anar al cinema i fins i tot van fer una excursió pel mar. En despertar es sentia buit sense ella, sabent que durant el dia no s’hi podria apropar.

Tot i així, el senyor Rius trobava fantàstic que en els seus somnis la Isabel es relacionés amb ell, quan les probabilitats que passés a la vida real eren minses degut a la timidesa del seu caràcter i a l’aspecte escarransit que presentava. Aquest tipus de dones mai es fixen en homes com el senyor Rius, i ell ho sabia.

Del darrer somni va treure’n una idea: navegar en veler podia resultar un bon punt d’inici. Ell no tenia embarcació, però amb el títol de patró podia llogar-ne una. Es tractava d’armar-se de valor, apropar-se a ella i llançar-li la proposta. Potser li cridaria prou l’atenció per anar amb ell. Llavors, navegant, ja hi hauria temps perquè el conegués millor. Va començar a assajar com abordar-la:

-“Hola Isabel, fa dies que em fixo en aquests preciosos ulls blaus i crec que emmirallarien molt bé el mar des d’un veler. Voldries sortir a navegar amb mi?”

No n’estava molt convençut, hauria d’assajar més fórmules. També contemplar el cas que els ulls no fossin blaus, o que no es digués Isabel, però això no ho sabria fins que la trobés.


—>> RELAT FINALISTA DEL CONCURS!!

Anuncis

Autor: M.Carme Marí

Twitter: @carme_tuit Blog: https://PetitesHistories.wordpress.com

2 thoughts on “La Isabel

    • Gràcies Mati.
      La veritat és que ser dels finalistes ja és un premi per a mi. Es van presentar 1.400 relats al concurs i en seleccionaven 20 en català i 20 en castellà per a la publicació. Encantada de ser-hi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s