PETITES HISTÒRIES

Negra nit

2 comentaris

És fosc, molt fosc. Ni la lluna ha gosat sortir, tenia por de la foscor. Les maldats del món, les nostres maldats ens han caigut a sobre i han deixat el cel negre, negre i roig. Negre de plors, roig de sang. Plors de desesperança, sang d’innocents.

Europa avergonyeix el seu propi poble essent insensible a altres pobles que pateixen. Europa té amnèsia i ha oblidat que no fa tant de temps ella mateixa patia. I plorava. I sagnava.

Només ens queda esperar una nova aurora, un nou dia, nou de debò, en què les persones comptin més que els números, en què se les tingui en compte pel que són i no per les seves riqueses, en què les vides dels éssers humans valguin el mateix independentment del color de la seva pell o del seu origen. Potser llavors torni la llum sobre l’horitzó a alimentar bells somnis.


[Enllaç al relat al web de Vull Escriure]

Anuncis

Autor: M.Carme Marí

Twitter: @carme_tuit Blog: https://PetitesHistories.wordpress.com

2 thoughts on “Negra nit

  1. Llastimosament, valors en declivi… Només fa vuit anys que eren presents en moltes accions institucionals europees. Ara resten en la intimitat d’algun Ajuntament, d’algunes ONG i persones, però ja no son presents en el discurs oficial. Aquest post hauria d’estar en el Diari Oficial de la UE

    • Gràcies Xavi, celebro que t’agradi.
      En realitat al llarg de la història no s’ha tractat bé a tothom gairebé mai, però ara se’n parla molt i en canvi es fa ben poc per aconseguir-ho. És una vergonya que Europa no hi faci res, ni tan sols tenir camps de refugiats com un primer pas, quan hi ha altres païssos molt més pobres que els acullen com poden.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s